CS 1.6 144 FPS sabit

Nvidia denetim masasından vsync'nin açık olmadığına emin olun. Düşey senkronizasyon diye geçer. O ayarı "3D uygulama ayarlarını kullan" seçeneğine getirin.

Oyuna girin, sırasıyla konsola şunları yazın:

developer 1
gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max x

x yazan yere istediğiniz değeri yazabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla birkaç server 180 fps üstü kabul etmiyor, onu da söylemiş olayım.

Yok hocam dediğiniz her seyi yaptım ama sonuç değişmedi. Teşekkür ederim vazgeçtim.

1000 FPS üstü izin vermiyor oyun. "fps_max 999", "fps_override 999" ve developer 2 yazınca 999'a kadar FPS limiti kalkar.

Orjinal olmadığı için "fps_override 999" yerine "fps_modem 999" yazın.
Burada yazanları deneyin.

Gülen arkadaşlar neyin kafasında acaba? PC'yi yeni aldığım için diğer oyunlar inerken 1.6 indirmek istedim. Küçüklüğümden beri çok severim oynamayı. FPS konusunda böyle bir sıkıntı yaşadım. Çözümü için de buraya başvurdum. Kafanız mı güzel oğlum ? Bir yerinizi mi sıkıyorlar? Ne bu tatava ?

Burada yazanları deneyin.
Hocam aynılarını denedim ama 144 sabit hala. Sanırım daha fazlasına izin vermiyor gibi.

Kanka bende de aynı şu an bende 18e sabit sanırım monitör hzsine sabitliyor FPS'i nasıl düzelteceğiz düzelttin mi aga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…