Klaxxon Centipat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar ben CS 1.6 oynuyordum normalde 5v5 maçlarda 144 FPS alıyordum 16v16'da 100 FPS alıyordum. Bugün oyuna girince 5v5 maçta FPS sabit 100 değildi. 70-100 arası gidip geldi. Dün gayet normal oynatırken bugün sıkıntı çıkarmaya başladı.
Arkadaşlar ben CS 1.6 oynuyordum normalde 5v5 maçlarda 144 FPS alıyordum 16v16'da 100 FPS alıyordum. Bugün oyuna girince 5v5 maçta FPS sabit 100 değildi. 70-100 arası gidip geldi. Dün gayet normal oynatırken bugün sıkıntı çıkarmaya başladı.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Bu video sekmesinde OpenGL falan yazar orayı software yap bakalım ne olacak.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 5 Mayıs 2021 #3 Tamam. Sistem yazmaz iseniz size yardım edemeyiz. ANILxTR dedi: Bu video sekmesinde OpenGL falan yazar orayı software yap bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Software daha da düşürmez mi?
Tamam. Sistem yazmaz iseniz size yardım edemeyiz. ANILxTR dedi: Bu video sekmesinde OpenGL falan yazar orayı software yap bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Software daha da düşürmez mi?
Klaxxon Centipat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 Hüsnü_Çoban dedi: Tamam. Sistem yazmaz iseniz size yardım edemeyiz. Software daha da düşürmez mi? Genişletmek için tıkla... İntel i5 3210,Amd Radeon Hd 7600, 2. ekran kartı olarak intel hd 4000, 8gb ram sistemim bu. De ANILxTR dedi: Bu video sekmesinde OpenGL falan yazar orayı software yap bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim hocam.
Hüsnü_Çoban dedi: Tamam. Sistem yazmaz iseniz size yardım edemeyiz. Software daha da düşürmez mi? Genişletmek için tıkla... İntel i5 3210,Amd Radeon Hd 7600, 2. ekran kartı olarak intel hd 4000, 8gb ram sistemim bu. De ANILxTR dedi: Bu video sekmesinde OpenGL falan yazar orayı software yap bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim hocam.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 5 Mayıs 2021 #5 Klaxxon dedi: İntel i5 3210,Amd Radeon HD 7600, 2. ekran kartı olarak İntel HD 4000, 8GB RAM sistemim bu. Genişletmek için tıkla... Oyun Software'de mi açık?
Klaxxon dedi: İntel i5 3210,Amd Radeon HD 7600, 2. ekran kartı olarak İntel HD 4000, 8GB RAM sistemim bu. Genişletmek için tıkla... Oyun Software'de mi açık?
Klaxxon Centipat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Hüsnü_Çoban dedi: Oyun Software'de mi açık? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun OpenGL'di. Şimdi Software yaptım oyuna giremiyorum .
Hüsnü_Çoban dedi: Oyun Software'de mi açık? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun OpenGL'di. Şimdi Software yaptım oyuna giremiyorum .
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 LAN üzerinden mi giriyorsunuz yoksa server üzerinden mi serverden giriyorsanız çoğunlukla moddan kaynaklı FPS düşüşü oluyor sizlik bir durum değil.
LAN üzerinden mi giriyorsunuz yoksa server üzerinden mi serverden giriyorsanız çoğunlukla moddan kaynaklı FPS düşüşü oluyor sizlik bir durum değil.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 5 Mayıs 2021 #8 Klaxxon dedi: Hocam oyun OpenGL'di. Şimdi Software yaptım oyuna giremiyorum . Genişletmek için tıkla... Orijinal oyunda bu sorunlar yok. Crack mi oynuyorsunuz?
Klaxxon dedi: Hocam oyun OpenGL'di. Şimdi Software yaptım oyuna giremiyorum . Genişletmek için tıkla... Orijinal oyunda bu sorunlar yok. Crack mi oynuyorsunuz?
Klaxxon Centipat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 vRos dedi: LAN üzerinden mi giriyorsunuz yoksa server üzerinden mi serverden giriyorsanız çoğunlukla moddan kaynaklı FPS düşüşü oluyor sizlik bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Her gün aim ısındırmak için botlarla 5v5 giriyorum. 5v5 bot maçında böyle oldu. 436077 dedi: Orijinal oyunda bu sorunlar yok. Crack mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de Counter Strike 1.6 yok ki? Şahsen ben öyle biliyorum.
vRos dedi: LAN üzerinden mi giriyorsunuz yoksa server üzerinden mi serverden giriyorsanız çoğunlukla moddan kaynaklı FPS düşüşü oluyor sizlik bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Her gün aim ısındırmak için botlarla 5v5 giriyorum. 5v5 bot maçında böyle oldu. 436077 dedi: Orijinal oyunda bu sorunlar yok. Crack mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de Counter Strike 1.6 yok ki? Şahsen ben öyle biliyorum.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 5 Mayıs 2021 #10 Klaxxon dedi: Yok hocam. Her gün aim ısındırmak için botlarla 5v5 giriyorum. 5v5 bot maçında böyle oldu. Hocam Steam'de Counter Strike 1.6 yok ki? Şahsen ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buyur al Counter-Strike Steam'de Orijinal sürümde sorun yaşamazsın. Yanında Condition Zero'da var.
Klaxxon dedi: Yok hocam. Her gün aim ısındırmak için botlarla 5v5 giriyorum. 5v5 bot maçında böyle oldu. Hocam Steam'de Counter Strike 1.6 yok ki? Şahsen ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Buyur al Counter-Strike Steam'de Orijinal sürümde sorun yaşamazsın. Yanında Condition Zero'da var.