S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Merhaba. CS 1.6'yı Steam'dan aldım onu belirteyim korsan değil. Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com 1000 MB'ye kadar sıkıştırabildim.
Merhaba. CS 1.6'yı Steam'dan aldım onu belirteyim korsan değil. Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com 1000 MB'ye kadar sıkıştırabildim.
Bloody Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold My Equipments LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552 Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #11 Kayıt defterine girin.(regedit) Oradan valve'yi silin sonra tekrar deneyin. Artı -1 Eksi
KS KS S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #12 Bloody Hell dedi: Kayıt defterine girin.(Regedit) oradan Valve'yi silin sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptığımda fatal error vermeye başladı. 338990 dedi: Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır gene olmadı. Bora Dere dedi: Anladım. Avast ve McAffe'yi kaldırıp sistemi yeniden başlatın, bir de öyle girmeye çalışın oyuna. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı tekrar. Neyse teşekkürler iade edeceğim. Artı 0 Eksi
Bloody Hell dedi: Kayıt defterine girin.(Regedit) oradan Valve'yi silin sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptığımda fatal error vermeye başladı. 338990 dedi: Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hayır gene olmadı. Bora Dere dedi: Anladım. Avast ve McAffe'yi kaldırıp sistemi yeniden başlatın, bir de öyle girmeye çalışın oyuna. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı tekrar. Neyse teşekkürler iade edeceğim.