W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 CS 1.6 aimbotz mapi kurdum ama botlar yok Steam oldugu için farklı setupdan girdigim zamanda normal macmış gibi bana sıkıyor botlar ne yapacağım? Wain dedi: CS 1.6 aimbotz mapi kurdum ama botlar yok Steam oldugu için farklı setupdan girdigim zamanda normal macmış gibi bana sıkıyor botlar ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... @Emperor4231
CS 1.6 aimbotz mapi kurdum ama botlar yok Steam oldugu için farklı setupdan girdigim zamanda normal macmış gibi bana sıkıyor botlar ne yapacağım? Wain dedi: CS 1.6 aimbotz mapi kurdum ama botlar yok Steam oldugu için farklı setupdan girdigim zamanda normal macmış gibi bana sıkıyor botlar ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... @Emperor4231
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 2 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi kurulum yaparsan aim_botz kasabilirsin oyunda. Onun dışında default sadece harita atarak giremezsin aim_botz haritasına.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi kurulum yaparsan aim_botz kasabilirsin oyunda. Onun dışında default sadece harita atarak giremezsin aim_botz haritasına.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 Emperor4231 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi kurulum yaparsan aim_botz kasabilirsin oyunda. Onun dışında default sadece harita atarak giremezsin aim_botz haritasına. Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum ama olmuyor botlar olmadığı için kimse yok oyunda
Emperor4231 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi kurulum yaparsan aim_botz kasabilirsin oyunda. Onun dışında default sadece harita atarak giremezsin aim_botz haritasına. Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum ama olmuyor botlar olmadığı için kimse yok oyunda
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 2 Şubat 2024 #4 Wain dedi: Hocam yapıyorum ama olmuyor botlar olmadığı için kimse yok oyunda Genişletmek için tıkla... Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim.
Wain dedi: Hocam yapıyorum ama olmuyor botlar olmadığı için kimse yok oyunda Genişletmek için tıkla... Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #5 Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... hocam gunaydın Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... ben başka aim maplarda kurdum ama olmadı tamam kral yaptım Son düzenleme: 2 Şubat 2024
Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... hocam gunaydın Emperor4231 dedi: Hocam saat geç oldu yarın etiketle beni yarın bakalım halledelim. Genişletmek için tıkla... ben başka aim maplarda kurdum ama olmadı tamam kral yaptım
OdadakiLoşIşık Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Wain dedi: tamamdır hocam hocam gunaydın ben başka aim maplarda kurdum ama olmadı tamam kral yaptım Genişletmek için tıkla... kanka nasıl yaptın bot oyunumda
Wain dedi: tamamdır hocam hocam gunaydın ben başka aim maplarda kurdum ama olmadı tamam kral yaptım Genişletmek için tıkla... kanka nasıl yaptın bot oyunumda