CS 1.6 Ani Fare Kayma Sorunu

ddenizz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşılacağı gibi Counter-Strike oynarken faremde ani kaymalar meydana geliyor. Bu her zaman olmuyor. Yaptığım araştırmalarda bir sonuca varamadım ancak faremde de bir sıkıntı yok.

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Edit: Oyunum orijinal, Steam hesabımda mevcut.
Edit 2: Sorabileceğiniz soruları cevaplayım ki zaman kaybetmeyelim:

-Virüs olabilir diyecekseniz bilgisayarımda virüs yok.
-Faren bozuk olabilir diyecekseniz faremde de bi sıkıntı yok başka programlarda sorunsuz çalışıyor.(Optik mouse)
-Kullandığın cfg vb. var mı diyecekseniz orijinal config kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından "Fare Hassasiyeti" değeri ne alemde? Daha önceden bu ayarla hiç oynadınız mı?

Oyun ayarlarından "Fare Hassasiyeti" değeri ne alemde? Daha önceden bu ayarla hiç oynadınız mı?

Bunu yapmayın lütfen . 10 senedir Cs oynuyorum. Bu basit şeyleri herkes bilir. Şöyle anlatayım, örneğin hassaslık değerim 1.5 , fareyi döndürüyorum 1.5 hassaslıkla dönüyor ancak bazen ufak bir çevirişimde aim uçuşa geçiyor resmen, sıkıntı bu.

Arkadaşlar konum günceldir. Çözüm bekliyorum.

Fare hassaslık ayarına bir bak ya da fareyi kullandığın yerde bir sorunda olabilir

Arkdaşlar aynı sorun bende var lütfen bir çözüm bulur musunuz veya herhangi bir öneri raw ayarı felan degil o sorunumda vardı o halloldu mousepad aldım tekrar cozulmedi lütfen yardımcı olur musunuz ?

Farem 800 dpi'da çalışıyor, mousepadde de bi sıkıntı yok.

Arkadaşlar konum günceldir.

acaba çözüm bulabildin mi ddenizz yardımcı olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…