CS 1.6 arkadaşlarla oynamak

Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den CS 1.6 aldım. Ama arkadaşlarımla vs atmak istiyorum ancak maalesef boş sunucuya girmemiz gerekiyor. Girince de adamlar giriyor çıkmıyor. Arkadaşlarımla nasıl oynayacağım, yardım eder misiniz?

Arkadaşınınkide Steam ise davet et olmuyor mu GOdaki gibi.
Hayır yok. CSGO'da steamın kendi serverları üzerinden oynarsın 1.6 Hosta ihtiyaç duyar.

Arkadaşlar Steam'den CS 1.6 aldım. Ama arkadaşlarımla vs atmak istiyorum ancak maalesef boş sunucuya girmemiz gerekiyor. Girince de adamlar giriyor çıkmıyor. Arkadaşlarımla nasıl oynayacağım, yardım eder misiniz?
Üste bahsettiğim gibi bir sunucuya ihtiyacın var. Bedava özel sunucu veren yerler mevcut ben eskiden kullandığım yeri atayım umarım işinize yarar :)

Hayır yok. CS:GO'da Steam'ın kendi serverları üzerinden oynarsın 1.6 Hosta ihtiyaç duyar.

Üste bahsettiğim gibi bir sunucuya ihtiyacın var. Bedava özel sunucu veren yerler mevcut ben eskiden kullandığım yeri atayım umarım işinize yarar :)

İş nereden nereye geldi ben niye özel sunucu alayım ama sağ ol yine de 1 2 sene önce yurt arkadaşımla bizde aynı sorunu yaşadık youtubdan bir yerden bir program bulmuştum ne programı hatırlıyorum ne videoyu programı oyun açık kuruyorsun 2 3 MB olması lazım boyutu kurduktan sonra kapatıp açınca normal programın kendisi açılıyor senin profilini falan kaydediyor oradan random bir IP veriyordu bomboş ilk girince host sen oluyordun 3. şahıs konsoldan connectle girebiliyordu değişik IP idi zaten hatırladıklarım bunlar not: Rus bir kanaldı sanırım program rusçaydı.
İş nereden nereye geldi ben niye özel sunucu alayım ama sağ ol yine de 1 2 sene önce yurt arkadaşımla bizde aynı sorunu yaşadık youtubdan bir yerden bir program bulmuştum ne programı hatırlıyorum ne videoyu programı oyun açık kuruyorsun 2 3 MB olması lazım boyutu kurduktan sonra kapatıp açınca normal programın kendisi açılıyor senin profilini falan kaydediyor oradan random bir IP veriyordu bomboş ilk girince host sen oluyordun 3. şahıs konsoldan connectle girebiliyordu değişik IP idi zaten hatırladıklarım bunlar not: Rus bir kanaldı sanırım program rusçaydı.
Ahahaha özel sunucu alma işini bana diyorsun sanmışım kusura bakma seni konu sahibi sandım bi an yazdıklarım konu sahibi için geçerli iyi akşamlar.

Bahsettiğiniz programı biliyorum ama modemden port açmaya kadar gidiyor iş ve internet bağlantısı zayıflarsa oyun zevki baltalanabilir. Benim attığım siteyi uzun süre kullandım tek tuşla açılıp hemen oyun oynama başlayabilirsin. Özel sunucu bedava bu arada tekrar belirteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı