Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, internetin altını üstüne getirdim, ne kadar şey söylenmişse yaptım. Hiçbiri azıcık bile işe yaramadı. CS 1.6'da aşırı düşük FPS alıyorum(12FPS). Oyunu orijinal veya crack oynamanın FPS değerime hiçbir katkısı olmadığını söyleyebilirim. Hatta orijinalinde arka planda Steam açık olduğu için daha da çok kasıyor.
Sistem özelliklerim:
Intel Atom 1.6GHz Tek çekirdek işlemci
1GB DDR2 RAM
Mobile Intel R945 Express Chipset Family 256MB
Hitachi 500GB SATA 3 6G/S 5400RPM HDD
NOT: Ekran kartı sürücüsü bilgisayarın desteklediği en son sürüm. İşlemcinin 32-Bit işletim sistemi desteği yok. Oyun içi komutların veya FPS arttırıcı CFG dosyalarının en ufak bir katkısı yok. Laptop modeli: Casper Minibook
Lütfen gerçekten bilgisayarı parçalamak dışında işe yarayacak bir çözüm söyleyin. Botlarla oynarken 25FPS, sunuculardan oynarken 10FPS alıyorum. Bu arada oda da 8 kişiden fazla kişi varsa çok kasıyor giremiyorum, oyunun orijinal haritaları dışındaki haritalar oynanılamayacak kadar kasıyor.
Sistem özelliklerim:
Intel Atom 1.6GHz Tek çekirdek işlemci
1GB DDR2 RAM
Mobile Intel R945 Express Chipset Family 256MB
Hitachi 500GB SATA 3 6G/S 5400RPM HDD
NOT: Ekran kartı sürücüsü bilgisayarın desteklediği en son sürüm. İşlemcinin 32-Bit işletim sistemi desteği yok. Oyun içi komutların veya FPS arttırıcı CFG dosyalarının en ufak bir katkısı yok. Laptop modeli: Casper Minibook
Lütfen gerçekten bilgisayarı parçalamak dışında işe yarayacak bir çözüm söyleyin. Botlarla oynarken 25FPS, sunuculardan oynarken 10FPS alıyorum. Bu arada oda da 8 kişiden fazla kişi varsa çok kasıyor giremiyorum, oyunun orijinal haritaları dışındaki haritalar oynanılamayacak kadar kasıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: