CS 1.6 "beta-beta" Seçeneği ile "Assertion Failed" hatası

Talha of Bartın

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu "beta-beta" seçeneği ile başlattığımda görsellerde paylaştığım hatalar çıkmakta arkadaşlar. (durdur seçeneğine tıkladığımda hatalar görsellerde ki isim sırasın göre çıkıyorlar)
Ayrıca yoksay tuşuna bastığımda bir hata daha gösteriyor oyun bana.("diğer hata" isimli görsel)

Sorunu çözmek için denediğim yöntemler:
1) C++ Runtime Library konusunu aratıp, C++ dosyalarının en güncel sürümlerini indirdim lakin değişiklik olmadı.(ayrıca kullanılmayan eski sürümleri dahil indirdim)
2) "filesystem_stdio.dll" dosyasını silip, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım olmadı.
3) Steam forumda gördüğüm bir başka yöntem olan "Steam'i en başta yükle ve önemli Steam dosyalarını silip, Steam'i güncelleme yapmaya zorla" seçeneği de olmadı.
4) "diğer hata" adlı görselde yazan "client.dll" dosyasını ve ait olduğu klasörü de sildim ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım lakin bu seçenek de işe yaramadı.

Yardımlarınızı beklemekteyim, iyi Sosyaller.

NOT: Arkadaşlar sorunun başka türlü çözümleri olan beta olarak "Steam Legacy betasını seçerseniz veya hiçbir beta seçmezseniz düzelir." seçeneği için, Steam Legacy betasını seçtiğimde oyuna giriş yaptığımda farem ağırlaşıyor ve mermilerim istediğim şekilde gitmiyor. Hiçbir beta seçimi yapmadığımda ise oyun belli olmayan rastgele aralıklarla oyundan atıyor. 1 ay öncesine kadar böyle bir sorun olmamasından dolayı o zamana kadar "beta-beta" seçeneği ile oynuyordum. Konuyu açmamda ki amaç "beta-beta" seçeneği seçili iken oyuna giriş yapabilmek.

Dosya Ekleri

• hata 1.png
    hata 1.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 37
  • hata 2.png
    hata 2.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
  • diğer hata.png
    diğer hata.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular