Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Oyunum orijinaldir. Botlarla oynuyorum. Bomba patlayacak iken hata vermeden kapanıyor oyun.
Çözüm L L Linuxginar 18 Şubat 2021 Miuysti dedi: Oyunum orijinaldir. Botlarla oynuyorum. Bomba patlayacak iken hata vermeden kapanıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil.
Miuysti dedi: Oyunum orijinaldir. Botlarla oynuyorum. Bomba patlayacak iken hata vermeden kapanıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Şubat 2021 #2 Miuysti dedi: Oyunum orijinaldir. Botlarla oynuyorum. Bomba patlayacak iken hata vermeden kapanıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil. Artı 4 Eksi Çözüm
Miuysti dedi: Oyunum orijinaldir. Botlarla oynuyorum. Bomba patlayacak iken hata vermeden kapanıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil.
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Dosyaları doğrulayın diycektimde arkadaş cevabı vermiş zaten sorununuz çözülür umarım en yakın zamanda. Artı 1 Eksi
Dosyaları doğrulayın diycektimde arkadaş cevabı vermiş zaten sorununuz çözülür umarım en yakın zamanda.
KS KS Miuysti Kilopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 446 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 Linuxginar dedi: Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 1 Eksi
Linuxginar dedi: Bomba assetlerini yükleyemiyordur. Dosyaları doğrulayın, olmazsa tekrar kurun zaten çok büyük boyutlu değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.