meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #1 Başlıkta da yazdığım gibi yardım eder misiniz?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 22 Haziran 2020 #2 Oyun orijinal mi korsan mı? Artı 0 Eksi
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Haziran 2020 #3 Averasia dedi: Oyun orijinal mi korsan mı? Genişletmek için tıkla... Belirtmediğine göre korsan olması muhtemel. Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Oyun orijinal mi korsan mı? Genişletmek için tıkla... Belirtmediğine göre korsan olması muhtemel.
KS KS meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #4 Quewer dedi: Belirtmediğine göre korsan olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... korsan daha önceden sorun yoktu Artı 0 Eksi
Quewer dedi: Belirtmediğine göre korsan olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... korsan daha önceden sorun yoktu
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Haziran 2020 #5 meliksahyildiz654 dedi: korsan daha önceden sorun yoktu Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak isterdim ancak forumda korsan oyuna destek verilmiyor kusura bakmayın. Oyunun orijinalini satın alırsanız yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
meliksahyildiz654 dedi: korsan daha önceden sorun yoktu Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmak isterdim ancak forumda korsan oyuna destek verilmiyor kusura bakmayın. Oyunun orijinalini satın alırsanız yardımcı olabilirim.
KS KS meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #6 Quewer dedi: Yardımcı olmak isterdim ancak forumda korsan oyuna destek verilmiyor kusura bakmayın. Oyunun orijinalini satın alırsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... hiç sıkıntı yok kardeşim sen yardım etmek istemen yeter çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Quewer dedi: Yardımcı olmak isterdim ancak forumda korsan oyuna destek verilmiyor kusura bakmayın. Oyunun orijinalini satın alırsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... hiç sıkıntı yok kardeşim sen yardım etmek istemen yeter çok teşekkürler