Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Skin pack de elini oyuna sokunca CT'de de T eli oluyor. CT eli sokunca ise T'de de CT eli oluyor . Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 25 Nisan 2021 #2 Rafa_2552 dedi: Skin pack de elini oyuna sokunca CT'de de T eli oluyor. CT eli sokunca ise T'de de CT eli oluyor . Genişletmek için tıkla... Hocam modeli atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Rafa_2552 dedi: Skin pack de elini oyuna sokunca CT'de de T eli oluyor. CT eli sokunca ise T'de de CT eli oluyor . Genişletmek için tıkla... Hocam modeli atabilir misiniz?
Bilinmeyen Kullanici Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #3 Rafa_2552 dedi: Skin pack de elini oyuna sokunca Ct'de de t eli oluyor. Ct eli sokunca ise T'de de ct eli oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal bu kardeşim mod indirmek lazım farklı olması için maalesef. Her Skinpack'de aynı. Artı 0 Eksi
Rafa_2552 dedi: Skin pack de elini oyuna sokunca Ct'de de t eli oluyor. Ct eli sokunca ise T'de de ct eli oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal bu kardeşim mod indirmek lazım farklı olması için maalesef. Her Skinpack'de aynı.
KS KS Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #4 CS:GO Butterfly knife Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the Knife category, submitted by HawkL_ and CS:GO Ports gamebanana.com Buradan indirdim. Ct de de t de de ellerin farklı olması mümün mü? Bilinmeyen Kullanici dedi: Normal bu kardeşim mod indirmek lazım farklı olması için maalesef. Her Skinpack'de aynı. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirilir? Artı 0 Eksi
CS:GO Butterfly knife Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the Knife category, submitted by HawkL_ and CS:GO Ports gamebanana.com Buradan indirdim. Ct de de t de de ellerin farklı olması mümün mü? Bilinmeyen Kullanici dedi: Normal bu kardeşim mod indirmek lazım farklı olması için maalesef. Her Skinpack'de aynı. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirilir?
Bilinmeyen Kullanici Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 Rafa_2552 dedi: CS:GO Butterfly knife Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the Knife category, submitted by HawkL_ and CS:GO Ports gamebanana.com Buradan indirdim. Ct de de t de de ellerin farklı olması mümün mü? Nasıl indirilir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim her Skinpack'de oluyor hata değil normal. Model öyle yapılmış o yüzden. CS:GO modda oynayabilirsin farklı el ile. Artı 0 Eksi
Rafa_2552 dedi: CS:GO Butterfly knife Mod for Counter-Strike 1.6 | CS1.6 Mods A Counter-Strike 1.6 (CS1.6) Mod in the Knife category, submitted by HawkL_ and CS:GO Ports gamebanana.com Buradan indirdim. Ct de de t de de ellerin farklı olması mümün mü? Nasıl indirilir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim her Skinpack'de oluyor hata değil normal. Model öyle yapılmış o yüzden. CS:GO modda oynayabilirsin farklı el ile.
KS KS Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 Bilinmeyen Kullanici dedi: Kardeşim her Skinpack'de oluyor hata değil normal. Model öyle yapılmış o yüzden. CS:GO modda oynayabilirsin farklı el ile. Genişletmek için tıkla... O zaman t eli seçeyim çünkü 1.6'da ctlerin de kolları açık. Artı 0 Eksi
Bilinmeyen Kullanici dedi: Kardeşim her Skinpack'de oluyor hata değil normal. Model öyle yapılmış o yüzden. CS:GO modda oynayabilirsin farklı el ile. Genişletmek için tıkla... O zaman t eli seçeyim çünkü 1.6'da ctlerin de kolları açık.
Bilinmeyen Kullanici Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #7 Rafa_2552 dedi: O zaman t eli seçeyim çünkü 1.6'da ctlerin de kolları açık. Genişletmek için tıkla... Galiba değil, tamda CS 1.6 oynayacaktım bu konuyu gördüm Artı 0 Eksi
Rafa_2552 dedi: O zaman t eli seçeyim çünkü 1.6'da ctlerin de kolları açık. Genişletmek için tıkla... Galiba değil, tamda CS 1.6 oynayacaktım bu konuyu gördüm