Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #11 epodhii dedi: Yapıştırabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu şekilde uyarı veriyor. Kaydedemiyorum.
epodhii dedi: Yapıştırabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu şekilde uyarı veriyor. Kaydedemiyorum.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #12 Geliştirici dedi: Hocam bu arada bu şekilde uyarı veriyor. Kaydedemiyorum. Eki Görüntüle 1787914 Genişletmek için tıkla... Şu konuya bir göz atın hocam. Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net
Geliştirici dedi: Hocam bu arada bu şekilde uyarı veriyor. Kaydedemiyorum. Eki Görüntüle 1787914 Genişletmek için tıkla... Şu konuya bir göz atın hocam. Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net