peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Half-Life 25. yılına özel ücretsiz verilmişti. Ben de bu kampanyadan yararlanıp ücretsiz bir şekilde alıp yükledim fakat yükledikten sonra CS 1.6'ya girilmemeye başladı. Bunlar da SS'ler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Arkadaşlar Half-Life 25. yılına özel ücretsiz verilmişti. Ben de bu kampanyadan yararlanıp ücretsiz bir şekilde alıp yükledim fakat yükledikten sonra CS 1.6'ya girilmemeye başladı. Bunlar da SS'ler.
Çözüm Murat Can Şimşek 21 Kasım 2023 Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz.
Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.985 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2023 #2 Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz.
KS KS peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 Murat Can Şimşek dedi: Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz. Eki Görüntüle 2025074 Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi bir şey değişir mi oynanış veya benim skinpackim falan var? Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Steam'den oyuna sağ tıklayın, özellikler > betalar > beta katılımı > beta olarak değiştirin. Ufak bir güncelleme sonrası oyuna girebilirsiniz. Eki Görüntüle 2025074 Genişletmek için tıkla... Hocam oyun içi bir şey değişir mi oynanış veya benim skinpackim falan var?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.985 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Kasım 2023 #4 peps dedi: Hocam oyun içi bir şey değişir mi oynanış veya benim skinpackim falan var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Artı 0 Eksi
peps dedi: Hocam oyun içi bir şey değişir mi oynanış veya benim skinpackim falan var? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
KS KS peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Murat Can Şimşek dedi: Bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Half-Life'ında eski menüsünü çok özlemiştim oda geri geldi. Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Half-Life'ında eski menüsünü çok özlemiştim oda geri geldi.
A alipempe Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24 2 Haziran 2024 #6 Teşekkürler işe yaradı. Artı 0 Eksi