3 defa denedim fakat yine aynı sanırım oyunu kaldırınca silinmeyen bir dosya mı var anlamadım ayarları kaydeden.
Hocam oyunun tüm kalıntılarını silin yani dosya konumunundaki dosyaların tamamını sonra bir de Steam'den silin bir daha yükleyin.
Hocam "muhtemelen kurcaladığınız ayarlardan ötürü almıyor Config. CFG dosyasını sil (veya masaüstüne taşı), oyuna girdiğinde değiştirdiğin ayarlar sıfırlanır." (yani oyunun içindeki Config dosyası olmadan açın ayarlar sıfırlanır)
@Kayzıy
Yanlışlıkla ayarlardan D3D yaptım ve oyun açılmıyor hiçbir şekilde, oyunu açmadan ayarları değiştirmemin bir yöntemi var mı dosyalardan?
3 defa denedim fakat yine aynı sanırım oyunu kaldırınca silinmeyen bir dosya mı var anlamadım ayarları kaydeden.Hocam silip tekrar yükleyin ufak bir şey zaten.
3 defa denedim fakat yine aynı sanırım oyunu kaldırınca silinmeyen bir dosya mı var anlamadım ayarları kaydeden.
Hocam oyunun tüm kalıntılarını silin yani dosya konumunundaki dosyaların tamamını sonra bir de Steam'den silin bir daha yükleyin.
Hocam "muhtemelen kurcaladığınız ayarlardan ötürü almıyor Config. CFG dosyasını sil (veya masaüstüne taşı), oyuna girdiğinde değiştirdiğin ayarlar sıfırlanır." (yani oyunun içindeki Config dosyası olmadan açın ayarlar sıfırlanır)
@Kayzıy
Şimdi yaptım hocam dedikleriniz şuan sorun yok. Çok teşekkürler.Hocam oyunun tüm kalıntılarını silin yani dosya konumunundaki dosyaların tamamını sonra bir de Steam'den silin bir daha yükleyin.
@Kayzıy
Olmazsa başlatma seçeneklerine parantez olmadan ( -OpenGL) yazın. (ya da önceden rahat ve iyi çalışıyorken hangi modda ise oda olabilir software gibi) ama tavsiyem önce -opengl yapmanız
@Kayzıy hocam sorun çözüldü mü?
Şimdi yaptım hocam dedikleriniz şu an sorun yok. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.