Cs 1.6 Dedicated Server Hatası

Ahmet Kocaadam

Kilopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle belirtmek isterim ki web siteniz çok kaliteli. Uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten kaliteli videolarınız var ve hepsi çok eğitici. Birçok konuda anlatımlarınızın faydalarını gördüm ama şimdi benim bir takıldığım yer oldu, ne yaptıysam çözemedim. İngilizcem yoktur neredeyse. Eğer yardımcı olursanız memnun olurum.

Ben nereden baksanız 4-5 defa non-steama dedicated server kurmuşumdur. Hepsi de başarılı sorunsuz çalışırdı. Daha sonra steam aldim ve bir mac sv kuramya karar verdim dedicated. Ufak bi clanimiz var da. Neyse dün yaptım bu olayı, komple cs temizledim, cfg falan filan her şeyi en bastan kurdum. CS'yi hemen ardından Half-life dedicated serveri kurdum hemen. Port ayarları falan tamam. Onlar uzun zamandır duruyor. Neyse sv girmeye çalıştım "STEAM validation rejected " böyle hata verdi. Az araştırdım sv_lan 1 yap dediler. Tamam yaptım sorunsuz girdim ama şimdide arkadaşlarım giremiyor. "LAN servers are restricted to local clients (class c)." böye hata alıyorlar. Bunu anlayamadım. Gerekirse teamviewer den destek olabilecek yada buradan yardımcı olabilecek olursa çok memnun olurum. Şimdiden herkeze teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yapamadım. Belki bir yerde hata yapıyorum ama göremiyorum. Sizin için sakınca yoksa teamviewer ile bir bakar mısınız müsaitseniz tabi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…