tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Counter Strike 1.6 oynarken oyun donuyor, cl_flushentitypacket hatası veriyor sağ üstte ama 4 saniye sonra geçiyor tekrar oluyor her yerden baktım yapamadım. Pingim de 16 yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2018
Merhaba arkadaşlar, Counter Strike 1.6 oynarken oyun donuyor, cl_flushentitypacket hatası veriyor sağ üstte ama 4 saniye sonra geçiyor tekrar oluyor her yerden baktım yapamadım. Pingim de 16 yardım edin.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Mart 2018 #2 Kullandığınız .rc veya .cfg varsa buna neden olabilir. Bunlar varsa kaldırıp default CS haline gelin. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Yönergesine göre uygulayın. Artı 0 Eksi
Kullandığınız .rc veya .cfg varsa buna neden olabilir. Bunlar varsa kaldırıp default CS haline gelin. Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı Yönergesine göre uygulayın.