Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 27 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ben aşağıda verdiğim videoyu izleyince içimden çok güzel olmuş dedim ve bende yapmaya karar verdim. Sorum şu bu videonun aynısı gibi yapmak için hangi programlara ihtiyacım var? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar ben aşağıda verdiğim videoyu izleyince içimden çok güzel olmuş dedim ve bende yapmaya karar verdim. Sorum şu bu videonun aynısı gibi yapmak için hangi programlara ihtiyacım var? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #2 After Effects büyük ihtimalle.
Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 27 Mart 2021 #3 iloveichigo dedi: After Effects büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam peki ekran kaydetmek için hangi programı kullanayım
iloveichigo dedi: After Effects büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam peki ekran kaydetmek için hangi programı kullanayım
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #4 Enes zrsz dedi: Hocam peki ekran kaydetmek için hangi programı kullanayım? Genişletmek için tıkla... OBS veya Bandicam kullanabilirsiniz. OBS her zaman tercihimdir.
Enes zrsz dedi: Hocam peki ekran kaydetmek için hangi programı kullanayım? Genişletmek için tıkla... OBS veya Bandicam kullanabilirsiniz. OBS her zaman tercihimdir.
Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 27 Mart 2021 #5 iloveichigo dedi: OBS veya Bandicam kullanabilirsiniz. OBS her zaman tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Eğer yapabilirsem sana videoyu atacağım.
iloveichigo dedi: OBS veya Bandicam kullanabilirsiniz. OBS her zaman tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Eğer yapabilirsem sana videoyu atacağım.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 27 Mart 2021 #6 Enes zrsz dedi: Eğer yapabilirsem sana videoyu atacağım. Genişletmek için tıkla... Win+G yaparakda kayıt altına alabilirsiniz hocam.
Enes zrsz dedi: Eğer yapabilirsem sana videoyu atacağım. Genişletmek için tıkla... Win+G yaparakda kayıt altına alabilirsiniz hocam.