AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba ben CS 1.6 oynamak istiyorum ve flash belleğime yüklemek istiyorum nasıl indiririm?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.043 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 27 Ocak 2025 #2 Oyunu indirirken, nereye ineceğini bildiren bir menü çıkar karşına. Oradan göz at'a bas ve belleğini seç.
Oyunu indirirken, nereye ineceğini bildiren bir menü çıkar karşına. Oradan göz at'a bas ve belleğini seç.
AngryCobra Femtopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Taeones dedi: Oyunu indirirken, nereye ineceğini bildiren bir menü çıkar karşına. Oradan göz At'a bas ve belleğini seç. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğimi bilmiyorum Steam paralı ben ücretsiz istiyorum ve hangi site güvenilir bilmiyorum.
Taeones dedi: Oyunu indirirken, nereye ineceğini bildiren bir menü çıkar karşına. Oradan göz At'a bas ve belleğini seç. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğimi bilmiyorum Steam paralı ben ücretsiz istiyorum ve hangi site güvenilir bilmiyorum.