CS 1.6 FPS düşüklüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bugrapiskin58

Hectopat
Windows XP Service Pack 3 ile CounterStrike 1.6 oynuyorum, FPS 20-25 arası, ama ekran kartından kaynaklanmıyor diye düşünüyorum. FPS günde bir kez 60 ile 100 arası oluyor; o zaman kişisel bilgisayar yeterince hızlı oluyor, diğer oyunları rahat oynuyorum. Hatta Youtube'dan rahat, rahat 720p video izliyorum, ama 20.25 olduğunda 144p video bile zor izleniyor. Oyunlarda bir yavaşlama, ve de kasılma söz konusu oluyor. Lütfen yardım edin, şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kurun. Sürücülerinizi güncelleyin. Ayrıca kasanızın içini temizleyin.

Artık o hikayeleri ben geçtim Orjinal oyundada korsan oyundada fps düşüyor. Fps düşmesini durdurmazsınız tıpkı benim gibi. ;)

Artık o hikayeleri ben geçtim Orjinal oyundada korsan oyundada fps düşüyor. Fps düşmesini durdurmazsınız tıpkı benim gibi. ;)

Korsan oyunda FPS düşüklüğü olma ihtimali bazı sürümlerde var ki bunun örneğini daha önce Prototype ile gördük. Eğer çözemediğini bir FPS düşüşü varsa parçalarınızı garantiye gönderin.

Arkadaşlar, benim bilgisayarın saniye başına kare denilen şey çok düşük. Normalde hızlı olması lazım. Önceden hızlıydı, arada bir yükseliyor. O zamanlar YouTube'dan rahat rahat video izliyorum. CS 1.6 hiç donmadan oynuyor, internette rahat rahat dolaşabiliyorum. Bunun çözümünü bilen var mı ?

Sistem özelliklerini yazmadan yine ilk konuda yazdığın şeyleri tekrar etmişsin. Bunun bize ne faydası var Buğra ? Sistem özelliklerini yaz.

Bahsettiğin senaryo ısınma sorunudur. Kasayı açacaksın, fanları temizleyip kurumuş termal macunu temizleyeceksin. SOnra yeni termla macun alıp süreceksin ve sorun ortadan kalkacak. Tabi bilgisayarın milattan kalma değilse.

Recep bey bende her oyunda fps düşmesi olmuyor. Metro last light oyununda 60 fps aldım takır takır oynadım. Ama bazı oyunlarda oluyor Ets 2, Crysis3 gibi oyunlarda fps düşmesi alıyorum.

Kardeşim counter strike benim işim ;). Üstünde çalıştığım professional movieler filan var. FPS düşüyor demişsin, arkadaşların dediği gibi sistemini yazsaydın ayrıntılı yardımcı olabilirdik. Benim kullandığım ayarları söyleyeyim.

- Advanced System Care 7.2 ile sistemini tara.
- Advanced System Care'nin Disk birleştiricisini kur ve disk birleştirme yap, Smart Ram özelliği var onuda kur. Gereksiz kullanılan ram'leri kapatacaktır otomatik.
- Advanced System Care'nin Turbo modunu oyun kipine getir boost et.

- Ekran Kartını & Anakart'ını Güncelle.
- Bilgisayar>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Gelişmiş>Performans'a gir , "En iyi performans için ayarla"ya tıkla uygula.
- Eset gibi antivirüs programı varsa kaldır, bu senin keyfine kalmış windows defendir'i ister kapat ister kapatma [Bende kapalı]

Bu ayarları yaptıktan sonra, not defteri aç ve içine şu kodları yaz.

Kod:
violence_ablood     "0"
violence_hblood     "0"
violence_agibs     "0"
violence_hgibs     "0"
ightgamma "0.001"
gamma "999"    //CPL want "3"
brightnesS "500"    //CPL want "1"
gl_max_size     "512"
gl_cull     "1"
gl_dither "1"
gl_picmip     "1"
m_pitch "0.022"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_side "0.8"
m_filter "1"
zoom_sensitivity_ratio    "1.2"
gl_maxsize 512
fps_max 5000
fps_modem 5000
developer 2

Bunları yazdıktan sonra .cfg olarak kaydet. Ve o cfg'yi bu konuma at, Seninki korsan diye böyle yazdım. Cs nereye kuruluysa oraya anla işte..

Kod:
C:\Program Files\Valve\Cstrike

Not: Cfg'yi kaydederken türkçe karakterler kullanma.

Daha sonra oyuna gir. "cfgismi.cfg" yaz konsola.

Bunlarda olmadıysa , bilgisayarından değil internetindendir. [PİNG]

Benim kullandığım ayarlar bunlar, umarım yardımcı olmuşumdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı