E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 17 Mayıs 2021 #1 Şöyle güzel sabit ve küçük olan Crosshair atacak yok mu? Not: Counter-Strike 1.6 için ve kod olarak atın konsoldan yazılacak.
Şöyle güzel sabit ve küçük olan Crosshair atacak yok mu? Not: Counter-Strike 1.6 için ve kod olarak atın konsoldan yazılacak.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Mayıs 2021 #2 Kod:Panoya kopyala cl_dynamiccrosshair_0 cl_crosshair_color 111 cl_crosshaair_size small -duck cl_lw 0 1.6 cross ayarlarımı bu kadar hatırlıyorum, Cross ile ilgili kodları atarsan söyleyebilirim. Artı 1 Eksi
Kod:Panoya kopyala cl_dynamiccrosshair_0 cl_crosshair_color 111 cl_crosshaair_size small -duck cl_lw 0 1.6 cross ayarlarımı bu kadar hatırlıyorum, Cross ile ilgili kodları atarsan söyleyebilirim.
KS KS E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 17 Mayıs 2021 #3 Mithat Berhan dedi: Kod:Panoya kopyala cl_dynamiccrosshair_0 cl_crosshair_color 111 cl_crosshaair_size small -duck cl_lw 0 1.6 cross ayarlarımı bu kadar hatırlıyorum, Cross ile ilgili kodları atarsan söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Kod:Panoya kopyala cl_dynamiccrosshair_0 cl_crosshair_color 111 cl_crosshaair_size small -duck cl_lw 0 1.6 cross ayarlarımı bu kadar hatırlıyorum, Cross ile ilgili kodları atarsan söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.