CS 1.6 hala oynanır mı?

Beyler gelin biraz CS atak yav Canım çekti o kadar övdünüzki. PC kaldırıyor ama Windows 7 diye hatadan karşılasıyor bende boşverdim. CS atakmı yav hakikaten
Atalım hocam.
Beyler gelin biraz CS atak yav Canım çekti o kadar övdünüzki. PC kaldırıyor ama Windows 7 diye hatadan karşılasıyor bende boşverdim. CS atakmı yav hakikaten
Ama server açmak lazım.

Aynen nasıl yapacağız. Biraz önce 1el attım 60 kill alıp çıtım
Retrakes sunucuları öneririm hızlı ve eğlenceli.
Retrakeste 3 el art arda kazanınca takımlar değişiyor veya bomba defuse olduğu anda da takımlar değişiyor 15 elde bir map değişiyor (mirage, dust2, tuscan, train, inferno mapleri var).
T takımı bir bomba alanında başlatılıyor ve bombayı kurmazsan sunucudan atılıyorsun. Bombanın nereye kurulduğu sağ üstte yazıyor.
Bu sunucuların kapasitesi sadece 15 kişilik ve çok eğlenceli.
Hile koruması var bu sayede hiçbir şekilde hile olmuyor ve chat kapalı kimseyle tartışmaya girmiyorsun :d
(Eğer istersen ip verebilirim.)

İp alabilir miyim hocam?

Spray mekanikleri zor bir oyun, alıştıktan sonra niye oynanmasın?

Duvar arkası rastgele bir yere ateş edersen, birin vurma olasılığın var. İnferno'da apartmana ateş edince birisine 76 vurmuştum. Eski olduğu için duvarlar mermi geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…