CS 1.6 için CS:GO mod sunucu önerisi

437935

Hectopat
Makaleler
1
Sistemi tamir ettirmeden önce CS:GO oynayamadığım için CS 1.6'daki CS:GO mod serverlarında takılırdım. Şu anki durumda bilgisayarımın CS:GO performansının benim için oynanmayacak derecede düşük olduğunu fark ettiğimde gerek performansı, gerek daha iyi oynamam ve beni daha çok eğlendirmesi dolayısıyla CS 1.6 CS:GO mod serverlarında geri dönmek istiyorum. Şu anki serverların durumunu bilmediğim ve eskiden oynadığım sunucuların IP'lerini unuttuğum için sormak istedim. Bildiğiniz oyuncu sayısı çok olan CS:GO mod sunucuları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destur CS:GO mod. Bence en iyisidir.

Umarım aktif oyuncu kitlesi vardır. Ve bir sorum olacak topluluk sunucularındaki modlardan vesaire sisteme zararlı dosya sızma olasılığı var mıdır? Merak ettiğimden soruyorum.

Umarım aktif oyuncu kitlesi vardır. Ve bir sorum olacak topluluk sunucularındaki modlardan vesaire sisteme zararlı dosya sızma olasılığı var mıdır? Merak ettiğimden soruyorum.

Sabah akşam 25'in altına düşmüyor. Zararlı dosya bulaşması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…