Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #1 CS 1.6 için oyunyonetici mi csduragi mı cswarzone mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2020
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #2 Orijinal. Korsana destek vermiyoruz.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 7 Ocak 2020 #3 Hile koruması bakımından Oyun Yöneticisini öneririm.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 7 Ocak 2020 #4 Anil26 dedi: Orijinal. Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sunucular olarak sorduğunu varsayarak cevap verelim yine de. Oyun yöneticisi bana genel olarak daha iyi geliyor, sunucuları daha az Laglı oluyor ve hile koruması bir tık daha iyi.
Anil26 dedi: Orijinal. Korsana destek vermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sunucular olarak sorduğunu varsayarak cevap verelim yine de. Oyun yöneticisi bana genel olarak daha iyi geliyor, sunucuları daha az Laglı oluyor ve hile koruması bir tık daha iyi.
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #5 tşk Berhan. dedi: Sunucular olarak sorduğunu varsayarak cevap verelim yine de. Oyun yöneticisi bana genel olarak daha iyi geliyor, sunucuları daha az Laglı oluyor ve hile koruması bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkürlerde oyun yöneticisi veya warzone korsan mı oluyor.
tşk Berhan. dedi: Sunucular olarak sorduğunu varsayarak cevap verelim yine de. Oyun yöneticisi bana genel olarak daha iyi geliyor, sunucuları daha az Laglı oluyor ve hile koruması bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkürlerde oyun yöneticisi veya warzone korsan mı oluyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Ocak 2020 #6 Evet korsan oluyor sonuçta ücretli bir oyunu farklı bir yerden ücretsiz indiriyorsun. Hatta bazılarında Malware bile olabiliyor.
Evet korsan oluyor sonuçta ücretli bir oyunu farklı bir yerden ücretsiz indiriyorsun. Hatta bazılarında Malware bile olabiliyor.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 CS durağı bence daha iyi ama sen bilirsin.