CS 1.6 kaldıracak ve HD video izletecek sistem önerisi

MikailArslan

Hectopat
Daha fazla  
Günlük kullanım için, ara sıra CS 1.6 online oyunları kasmadan oynayabilmek için, sosyal medyada hızlı akış sağlayabilecek, videoları HD olarak kasmadan donmadan izleyebileceğim hangi işlemcili bilgisayar almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi açıkcası günümüzdeki bir çok bilgisayar cs 1.6 kaldırabilecek güce sahip ama siz bir bütçe şöyleyin ona göre bir sistem toplayalım :):)

Bütçeniz nedir? Dizüstü mü alacaksınız?
dizüstü alacaktım aldım bir tane acer i5 işlemci 2.26 hız 1. Gb harici ekran 320 Gb harddisk 3 Gb Ram ikinci el ama. Sizce fiyatı ne eder?

Şimdi açıkcası günümüzdeki bir çok bilgisayar cs 1.6 kaldırabilecek güce sahip ama siz bir bütçe şöyleyin ona göre bir sistem toplayalım :):)
yok kardeşim kaldırsada rahat oynayamıyorum ben. P4 işlemci 2 ram 1 ekran kartı atı radeon 2600 sistem windows 7

Masaüstü bilgisayar 1200 tl bütçe verebilirim. Bir de geçen gün ikinci el Acer marka i5 işlemci 2.26 ghz 320 gb harddisk 3 gb ram 1 gb nvidia harici ekran karti olan laptopu 600 liraya aldım. Uygun mu aldım pahalı mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı