Fatmagülün suçu ne Yoctopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel.
CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 14 Haziran 2021 #2 Fatmagülün suçu ne dedi: CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ?
Fatmagülün suçu ne dedi: CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ?
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #3 Fatmagülün suçu ne dedi: CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam +graphde mi 5 fps var yoksa gerçekten kasıyor mu?
Fatmagülün suçu ne dedi: CS 1.6'da normalde 500 FPS alıyordum sabah bir açtım gözlerime inanamadım konsola +graph yazdım ve 3-5 FPS arası alıyordum. Nedenini anlamadım. Ekran kartı sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Hocam +graphde mi 5 fps var yoksa gerçekten kasıyor mu?
Fatmagülün suçu ne Yoctopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 RuvaaK dedi: Hocam +graphde mi 5 fps var yoksa gerçekten kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... gerçekten 5 fps Münyr dedi: Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... zaten opengl kasıyor software da kasmıyor ama grafikler kötü
RuvaaK dedi: Hocam +graphde mi 5 fps var yoksa gerçekten kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... gerçekten 5 fps Münyr dedi: Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... zaten opengl kasıyor software da kasmıyor ama grafikler kötü
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #5 Fatmagülün suçu ne dedi: gerçekten 5 fps zaten opengl kasıyor software da kasmıyor ama grafikler kötü Genişletmek için tıkla... Video ayarlarını atar mısınız ss olarak?
Fatmagülün suçu ne dedi: gerçekten 5 fps zaten opengl kasıyor software da kasmıyor ama grafikler kötü Genişletmek için tıkla... Video ayarlarını atar mısınız ss olarak?
Fatmagülün suçu ne Yoctopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #7 Münyr dedi: Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... RuvaaK dedi: Video ayarlarını atar mısınız ss olarak? Genişletmek için tıkla... gördüğünüz gibi menüde 7 fps
Münyr dedi: Ayarlardan opengl ye alıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... RuvaaK dedi: Video ayarlarını atar mısınız ss olarak? Genişletmek için tıkla... gördüğünüz gibi menüde 7 fps
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #8 Fatmagülün suçu ne dedi: Eki Görüntüle 1068043 gördüğünüz gibi menüde 7 fps Genişletmek için tıkla... V-Sync kapatın hocam. Display Mode ayarlarına da bakabilir miyim?
Fatmagülün suçu ne dedi: Eki Görüntüle 1068043 gördüğünüz gibi menüde 7 fps Genişletmek için tıkla... V-Sync kapatın hocam. Display Mode ayarlarına da bakabilir miyim?
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 14 Haziran 2021 #9 Konsola developer 1 ve fps_max 333 yazar mısınız?
Fatmagülün suçu ne Yoctopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #10 Rero dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Levien dedi: Konsola developer 1 ve fps_max 333 yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 11 fps oldu RuvaaK dedi: RuvaaK dedi: V-Sync kapatın hocam. Display Mode ayarlarına da bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkadaaşlar bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü sizi yorduğum için kusura bakmayın. Son düzenleme: 14 Haziran 2021
Rero dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Levien dedi: Konsola developer 1 ve fps_max 333 yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 11 fps oldu RuvaaK dedi: RuvaaK dedi: V-Sync kapatın hocam. Display Mode ayarlarına da bakabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Arkadaaşlar bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü sizi yorduğum için kusura bakmayın.