g0ku Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Herhangi bildiğiniz bir aktif CS 1.6 mm sitesi veya pug Server'ı var mı? Zamanında oynadığım fastcup sitesine baktım fakat hiç oynayan kişi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2023
Herhangi bildiğiniz bir aktif CS 1.6 mm sitesi veya pug Server'ı var mı? Zamanında oynadığım fastcup sitesine baktım fakat hiç oynayan kişi yok.
alihan123 Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 198 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 g0ku dedi: Herhangi bildiğiniz bir aktif CS 1.6 mm sitesi veya pug Server'ı var mı? Zamanında oynadığım fastcup sitesine baktım fakat hiç oynayan kişi yok. Genişletmek için tıkla... Fastcup indir yabancılara türklerde hafta sonu veya akşam bulabilirsin yabancilar la oynarsın ama ha bire.
g0ku dedi: Herhangi bildiğiniz bir aktif CS 1.6 mm sitesi veya pug Server'ı var mı? Zamanında oynadığım fastcup sitesine baktım fakat hiç oynayan kişi yok. Genişletmek için tıkla... Fastcup indir yabancılara türklerde hafta sonu veya akşam bulabilirsin yabancilar la oynarsın ama ha bire.
g0ku Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 alihan123 dedi: Fastcup indir yabancılara türklerde hafta sonu veya akşam bulabilirsin yabancilar la oynarsın ama ha bire. Genişletmek için tıkla... Hep rus serverları aktif gördüğüm Kadarıyla. Gidipte Rus adamla da oynamak istemiyorum açıkcası doğru düzgün İngilizce de konuşmuyorlar. Avrupa sunucularına birkaç aydır bakıyorum 1v1 dışında oynayan da kimse yok.
alihan123 dedi: Fastcup indir yabancılara türklerde hafta sonu veya akşam bulabilirsin yabancilar la oynarsın ama ha bire. Genişletmek için tıkla... Hep rus serverları aktif gördüğüm Kadarıyla. Gidipte Rus adamla da oynamak istemiyorum açıkcası doğru düzgün İngilizce de konuşmuyorlar. Avrupa sunucularına birkaç aydır bakıyorum 1v1 dışında oynayan da kimse yok.