Z zipahigg Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Küçükken CS 1.6'nın garip bir versiyonunu indirmiştim ana ekrandaki renkler yeşildi ismini hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Küçükken CS 1.6'nın garip bir versiyonunu indirmiştim ana ekrandaki renkler yeşildi ismini hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Çözüm Adenyssa 22 Eylül 2024 zipahigg dedi: CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz.
zipahigg dedi: CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz.
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #2 CS 1.8 olabilir mi acaba? CS Source olarak da geçer. Artı 0 Eksi
KS KS Z zipahigg Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 Adenyssa dedi: CS 1.8 olabilir mi acaba? CS Source olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: CS 1.8 olabilir mi acaba? CS Source olarak da geçer. Genişletmek için tıkla... CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu.
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #4 zipahigg dedi: CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
zipahigg dedi: CS Source biliyorum o değil benim dediğim sanki yeniden oluşturulmuş bir CS 1.6 idi bütün HUD'lar yeşildi oyun biraz daha farklı gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz.
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.597 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 Full Green HUD [Counter-Strike 1.6] [Mods] olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Z zipahigg Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #6 Adenyssa dedi: 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet evet CS NVIDIA sonunda çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: 1.8'e yine de bakın Source ile farkı var ama bir olasılık daha var o da csnvidia. Csnvidia'dan bahsediyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet evet CS NVIDIA sonunda çok teşekkür ederim.
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 22 Eylül 2024 #7 zipahigg dedi: Evet evet CS NVIDIA sonunda çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil çok büyük bir denk gelme oldu Forumda CsNvidia yı benden başka bilen olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
zipahigg dedi: Evet evet CS NVIDIA sonunda çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil çok büyük bir denk gelme oldu Forumda CsNvidia yı benden başka bilen olduğunu sanmıyorum.
KS KS Z zipahigg Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #8 Adenyssa dedi: Bir şey değil çok büyük bir denk gelme oldu forumda csnvidia yı benden başka bilen olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 10 yaşımdayken oynuyordum hatırlamam imkansız gibi bir şeydi gerçekten çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: Bir şey değil çok büyük bir denk gelme oldu forumda csnvidia yı benden başka bilen olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende 10 yaşımdayken oynuyordum hatırlamam imkansız gibi bir şeydi gerçekten çok teşekkür ederim.