Merhaba CS 1.6 adlım dün ve az önce eğer ban riski yoksa ve oluyorsa skin yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca skin yükledikden sonra oyundan ban yer miyim ya da Steam hesabım VAC ban yer mi?
Selam öncelikle VAC yasaklamalarında dosya değişiklikleri vesaire ban yedirebileceği yazıyor ancak Steam CS 1.6'da istisna var gibi diyebilirim, örneğin bir AK-47 skini indirdikten sonra oyun dosyalarından models klasörüne girip aynı isimde olan model dosyasıyla değiştirmen yeterli. Ben kendim de wide models kullanıyorum, ancak bunun sadece CS 1.6, Half-Life ve CS Source de istisna olduğunu unutmamalısınız, DLL dosyası falan değiştirmeyin ancak model dosyaları tamamen izin verilir durumda.
Gamebanana skin konusunda popüler, haricinde nerden bulursanız ordan indirin fark etmez, yeterki indirme linki olsun. Youtube'a "cs 1.6 skin" yazarak son 1 yıl içinde paylaşılan videolara da bakabilirsiniz altlarında link oluyor, garanti olsun derseniz gamebanana'da çok skin var.Peki hocam skin için site öneriniz var mı?
skin.rar desen istersen diye burda bir sürü varMerhaba CS 1.6 adlım dün ve az önce eğer ban riski yoksa ve oluyorsa skin yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca skin yükledikden sonra oyundan ban yer miyim ya da Steam hesabım VAC ban yer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.