CS 1.6 nasıl skin eklenir?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CS 1.6 adlım dün ve az önce eğer ban riski yoksa ve oluyorsa skin yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca skin yükledikden sonra oyundan ban yer miyim ya da Steam hesabım VAC ban yer mi?

Selam öncelikle VAC yasaklamalarında dosya değişiklikleri vesaire ban yedirebileceği yazıyor ancak Steam CS 1.6'da istisna var gibi diyebilirim, örneğin bir AK47 skini indirdikten sonra oyun dosyalarından models klasörüne girip aynı isimde olan model dosyasıyla değiştirmen yeterli. Ben kendim de wide models kullanıyorum, ancak bunun sadece cs 1.6, half life ve cs source de istisna olduğunu unutmamalısınız, dll dosyası falan değiştirmeyin ancak model dosyaları tamamen izin verilir durumda.

Merhaba CS 1.6 adlım dün ve az önce eğer ban riski yoksa ve oluyorsa skin yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Ayrıca skin yükledikden sonra oyundan ban yer miyim ya da Steam hesabım VAC ban yer mi?

Hayır yemezsin. Ben eskiden scout un ucuna Crosshair ekleyen bir skin ile oynuyordum lakin nasıl yapıldığını tam hatırlamıyorum. Oyunun dosyalarından scout un skinini değiştirdiğimi hatırlıyorum.

Selam öncelikle VAC yasaklamalarında dosya değişiklikleri vesaire ban yedirebileceği yazıyor ancak Steam CS 1.6'da istisna var gibi diyebilirim, örneğin bir AK-47 skini indirdikten sonra oyun dosyalarından models klasörüne girip aynı isimde olan model dosyasıyla değiştirmen yeterli. Ben kendim de wide models kullanıyorum, ancak bunun sadece CS 1.6, Half-Life ve CS Source de istisna olduğunu unutmamalısınız, DLL dosyası falan değiştirmeyin ancak model dosyaları tamamen izin verilir durumda.

Peki hocam skin için site öneriniz var mı?

Peki hocam skin için site öneriniz var mı?
Gamebanana skin konusunda popüler, haricinde nerden bulursanız ordan indirin fark etmez, yeterki indirme linki olsun. Youtube'a "cs 1.6 skin" yazarak son 1 yıl içinde paylaşılan videolara da bakabilirsiniz altlarında link oluyor, garanti olsun derseniz gamebanana'da çok skin var.

skin.rar desen istersen diye burda bir sürü var

196mb hemde kendi skin arşivim bu arada turuncu kırmızı ve mavi skin packlerin texturesiyle ben bizzat uğraşmıştım 3 saat falan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı