Merhaba. Bu oyunu orijinal sürümüyle almak istiyorum fakat Steam'de 109 TL. Steam'de indirim ne zaman olacak ve indirime girer mi? Girerse kaç TL'ye düşüyor?
Merhaba. Bu oyunu orijinal sürümüyle almak istiyorum fakat Steam'de 109 TL. Steam'de indirim ne zaman olacak ve indirime girer mi? Girerse kaç TL'ye düşüyor?
Çok düşmez bu saatten sonra maksimum 30 lara düşer. Ama zaten 1.6 ücretsiz bir oyun olması lazım normalde, Steam üzerinde ücretli satıyorlar. Ben uğraşmıyorum hiç, Google'a cs 1.6 indir yazınca çıkana giriyorum
Çok düşmez bu saatten sonra maksimum 30 lara düşer. Ama zaten 1.6 ücretsiz bir oyun olması lazım normalde, Steam üzerinde ücretli satıyorlar. Ben uğraşmıyorum hiç, Google'a cs 1.6 indir yazınca çıkana giriyorum
Çok düşmez bu saatten sonra maksimum 30'lara düşer. Ama zaten 1.6 ücretsiz bir oyun olması lazım normalde, Steam üzerinde ücretli satıyorlar. Ben uğraşmıyorum hiç, Google'a CS 1.6 indir yazınca çıkana giriyorum
Bence orjinal alma, bildiğimce Türk serverlerine erişemiyorsun, onun yerine adını vermeyeceğim ancak herkesin kullandığı iki Türk Cs 1.6 sitesinden indirebilirsin.