SADIK CAN Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı?
Çözüm U U ULSDRTR 5 Aralık 2023 SADIK CAN dedi: CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmından "25.yıl Betası" seçeneğini seçin.
SADIK CAN dedi: CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmından "25.yıl Betası" seçeneğini seçin.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 SADIK CAN dedi: CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmından "25.yıl Betası" seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
SADIK CAN dedi: CS 1.6 açtım. Yazılar Half-Life gibi sarı olmuş, önceden böyle değildi. Neyse dedim, New Game diyorum oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "Betalar" kısmından "25.yıl Betası" seçeneğini seçin.
KS KS SADIK CAN Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 ULSDRTR dedi: Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "betalar" kısmından "25.yıl betası" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın oldu. Artı 0 Eksi
ULSDRTR dedi: Eğer oyun orijinal ise oyunun özelliklerinden "betalar" kısmından "25.yıl betası" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın oldu.