Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #11 Guwandykow Seyitbay dedi: Hocam o site engelli. Genişletmek için tıkla... Peki, ben anlatayım 192.168.1.1'e girdikten sonra Advanced setup düğmesine basın. Daha sonra hemen altındaki NAT düğmesine basın oradan ayarlayın.
Guwandykow Seyitbay dedi: Hocam o site engelli. Genişletmek için tıkla... Peki, ben anlatayım 192.168.1.1'e girdikten sonra Advanced setup düğmesine basın. Daha sonra hemen altındaki NAT düğmesine basın oradan ayarlayın.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 17 Nisan 2023 #12 Recep Baltaş Fan dedi: Peki, ben anlatayım 192.168.1.1'e girdikten sonra Advanced setup düğmesine basın. Daha sonra hemen altındaki NAT düğmesine basın oradan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Sonra hocam
Recep Baltaş Fan dedi: Peki, ben anlatayım 192.168.1.1'e girdikten sonra Advanced setup düğmesine basın. Daha sonra hemen altındaki NAT düğmesine basın oradan ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Sonra hocam
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #13 Guwandykow Seyitbay dedi: Eki Görüntüle 1744106 Sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Virtual circuit yazan kısmı pvc7 olarak seçin.
Guwandykow Seyitbay dedi: Eki Görüntüle 1744106 Sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Virtual circuit yazan kısmı pvc7 olarak seçin.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 17 Nisan 2023 #14 Sonra hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #15 Guwandykow Seyitbay dedi: Sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Daha sonra altta Virtual server seçeneği çıktıysa ona basın. Oradan ayarlayacaksınız porta göre.
Guwandykow Seyitbay dedi: Sonra hocam. Genişletmek için tıkla... Daha sonra altta Virtual server seçeneği çıktıysa ona basın. Oradan ayarlayacaksınız porta göre.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 17 Nisan 2023 #16 Recep Baltaş Fan dedi: Daha sonra altta Virtual server seçeneği çıktıysa ona basın. Oradan ayarlayacaksınız porta göre. Genişletmek için tıkla... Oyle secenek yok hocam. Hocam cok sag olun port açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Recep Baltaş Fan dedi: Daha sonra altta Virtual server seçeneği çıktıysa ona basın. Oradan ayarlayacaksınız porta göre. Genişletmek için tıkla... Oyle secenek yok hocam. Hocam cok sag olun port açtım.