CS:1.6 OpenGL Ayarları Nasıl Olmalı?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Counter-Strike 1.6'da video modunu ayarlardan OpenGL'ye alınca "Change video mode failure" hatası verip oyunu istesem de istemesem de Software'de açıyor ve ben bunun OpenGL ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Intel Graphics Media Acceralator For Mobile'de 3D ayarları var ve eşzamansız çevirme gibi bilmediğim şeyler, bunların ayarları nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın yok anladığım kadarıyla. İntel graphics ile software açabilirsin anca.

HerSonBirBaşlangıçtır size nasıl ulaşabilirim birkaç sorum olucaktı sizi rahatsız etmiyorsam ....

HerSonBirBaşlangıçtır size nasıl ulaşabilirim birkaç sorum olucaktı sizi rahatsız etmiyorsam ....
Facebook üzerinden bana ulaşabilirsin bir tane oyunum için fake hesap açmıştım adı Uwuw Osas(şaka yapmıyorum). Bu arada ne rahatsız etmesi olacak benim için bir zevk .

Ekran kartın yok anladığım kadarıyla. İntel graphics ile software açabilirsin anca.
NVIDIA Geforce go 7400 ekran kartı var ama çalışmıyor ve bu sorun önceden yoktu oyun kasıyor diye yeniden yüklediğimde başladı. Ne yapsam bilemedim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…