belalı_t3fo Femtopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2024 #1 CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir?
CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir?
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Ağustos 2024 #2 belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dep sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dep sorunu olabilir.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Ağustos 2024 #3 belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... "Dosyaları doğrula" denediniz mi? Artı 0 Eksi
belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... "Dosyaları doğrula" denediniz mi?
ezeny Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Microsoft 10 Pro, Casper Excalibur, RTX GEFORCE 3050, 11. gen Intel core i5, Realtek(R) Audio Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2024 #4 belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem nedir? Artı 0 Eksi
belalı_t3fo dedi: CS 1.6 Steam'den girdiğimde büyük yazılarla beni karşılayığ herhangi bir yere tıkladğımda donup atıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sistem nedir?
KS KS belalı_t3fo Femtopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2024 #5 ezeny dedi: Hocam sistem nedir? Genişletmek için tıkla... aşırı eski xd ıntel(R) Pentium(R) 2gb ram ekran kartı sistem de bile gözükmüyo Cid_Kagenou dedi: "Dosyaları doğrula" denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yapabileceğim herşeyi yaptım steami bile geri silip yükledim ama olmadı malesef Artı 0 Eksi
ezeny dedi: Hocam sistem nedir? Genişletmek için tıkla... aşırı eski xd ıntel(R) Pentium(R) 2gb ram ekran kartı sistem de bile gözükmüyo Cid_Kagenou dedi: "Dosyaları doğrula" denediniz mi? Genişletmek için tıkla... yapabileceğim herşeyi yaptım steami bile geri silip yükledim ama olmadı malesef