quantom Kilopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 207 Makaleler 2 Yer Türkiye 31 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar CS 1.6 için hangi markayı seçmeliyim? Ve neden o markayı seçmeliyim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2015
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 31 Ocak 2015 #2 Ne için bu?
Doğancan Mavideniz Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #3 Raydric dedi: Ne için bu? Genişletmek için tıkla... Server sağlayıcısı sanırım, eğer dediğim gibiyse OyunYönetici daha iyiydi, en azından 1-2 seneye kadar. Şimdi durumlar nasıl pek bilgim yok.
Raydric dedi: Ne için bu? Genişletmek için tıkla... Server sağlayıcısı sanırım, eğer dediğim gibiyse OyunYönetici daha iyiydi, en azından 1-2 seneye kadar. Şimdi durumlar nasıl pek bilgim yok.
quantom Kilopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 207 Makaleler 2 Yer Türkiye 31 Ocak 2015 #4 Doğancan Mavideniz dedi: Server sağlayıcısı sanırım, eğer dediğim gibiyse OyunYönetici daha iyiydi, en azından 1-2 seneye kadar. Şimdi durumlar nasıl pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet server sağlayıcısını kastediyorum. Raydric dedi: Ne için bu? Genişletmek için tıkla... Counter Strike 1.6 için server sağlayıcısı diyorum
Doğancan Mavideniz dedi: Server sağlayıcısı sanırım, eğer dediğim gibiyse OyunYönetici daha iyiydi, en azından 1-2 seneye kadar. Şimdi durumlar nasıl pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet server sağlayıcısını kastediyorum. Raydric dedi: Ne için bu? Genişletmek için tıkla... Counter Strike 1.6 için server sağlayıcısı diyorum
omerfaruk_ua Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 419 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #5 Bu yaz Oyunyoneticisinden server kiralamistim, serverlarinda herhangi bir sorun yok. Teslim ederken gecikebiliyorlar fakat 1 gunu gecmez.
Bu yaz Oyunyoneticisinden server kiralamistim, serverlarinda herhangi bir sorun yok. Teslim ederken gecikebiliyorlar fakat 1 gunu gecmez.