türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1v1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1v1 maç atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2020
Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1v1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1v1 maç atabilirim?
Yusuf_Price Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #2 Hlds diye bir şey var ondan tek seferlik açabiliyorsun
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 11 Nisan 2021 #3 türkishlokum dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1V1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1V1 maç atabilirim? Genişletmek için tıkla... Açtığında haber ver iyi olmasamda oynayabiliriz
türkishlokum dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1V1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1V1 maç atabilirim? Genişletmek için tıkla... Açtığında haber ver iyi olmasamda oynayabiliriz
türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #4 EmirOzylds dedi: Açtığında haber ver iyi olmasamda oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Hocam 1 yıllık konu. Arkadaş kurmuştu zaten geri kapattık sonra.
EmirOzylds dedi: Açtığında haber ver iyi olmasamda oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Hocam 1 yıllık konu. Arkadaş kurmuştu zaten geri kapattık sonra.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 11 Nisan 2021 #5 türkishlokum dedi: Hocam 1 yıllık konu. Arkadaş kurmuştu zaten geri kapattık sonra. Genişletmek için tıkla... Hortlatmışım desene.
türkishlokum dedi: Hocam 1 yıllık konu. Arkadaş kurmuştu zaten geri kapattık sonra. Genişletmek için tıkla... Hortlatmışım desene.
TSuNaMi67 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 türkishlokum dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1v1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1v1 maç atabilirim? Genişletmek için tıkla... [Linux] Counter-Strike 1.6 Server Kurulumu Merhaba arkadaşlar, Linux sunucularda kullanılmak üzere hazır indir/kur CS 1.6 Server Kurulum Linux Paketini oluşturmuş bulunmaktayım. Paket AmxModx, Wallhack k oyunsen.com
türkishlokum dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS 1.6 1v1 sizlerle maç atmak istiyorum ama server kurmak paralı. Nasıl sizlerle 1v1 maç atabilirim? Genişletmek için tıkla... [Linux] Counter-Strike 1.6 Server Kurulumu Merhaba arkadaşlar, Linux sunucularda kullanılmak üzere hazır indir/kur CS 1.6 Server Kurulum Linux Paketini oluşturmuş bulunmaktayım. Paket AmxModx, Wallhack k oyunsen.com