CS 1.6 server kurup para kazanmak

TarcanSavran

Centipat
CS 1.6'da server kurup para kazanmak istiyorum. Ama nasıl para kazanılacak tam olarak bilmiyorum. Adminlik satarak para kazanıyormuşuz. İnsanlar neden adminlik alıyor onu anlamıyorum. Bu konuları tam olarak bilmiyorum. Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa cevap yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da sürekli oynadığım bir sunucuda bana adminlik verildi. Sebebi sürekli aktif olmam ve oyuncular da dahil adminler tarafından sevilmem. Sunucudaki ortam güzel ve eğlenceli olduğu için bazı oyuncular slotluk ya da adminliği parayla satın alabiliyor. Sebebi sunucu kapasitesi 40 kişi ise 36 kişi normal oyuncu diğer kalan 4 kişilik boşluk adminler ve slotlar için. Sunucu 36 kişi olunca sunucuya girebilmek için admin ya da slot olman gerekiyor. Oynamak isteyen de para verip adminlik alabiliyor. Bu şekilde para kazanılabilir ama sunucudaki ortamı güzel tutmak çok önemli. Bizim sunucuda hile şüphesi olan oyunculardan TW alınır hile olduğu anlaşıldığı an banlanır. Sunucuda küfür ve argo yasak. Siyaset yasak. Her hangi bir tartışma olmaz. İnsanlar sadece oyun oynayıp güzel vakit geçirsinler diye uğraşılır. Kimi para için sunucu açar kimi de bizim yöneticimiz gibi güzel ortam oluşturup insan kazanmak için açar. Bu işten para kazanmak istiyorsan çok uğraşman lazım. Amacın sadece para kazanmak olursa pek birşey kazanamazsın. Hatta hiç birşey kazanamazsın.

CS:GO'da sürekli oynadığım bir sunucuda bana adminlik verildi. Sebebi sürekli aktif olmam ve oyuncular da dahil adminler tarafından sevilmem. Sunucudaki ortam güzel ve eğlenceli olduğu için bazı oyuncular slotluk ya da adminliği parayla satın alabiliyor. Sebebi sunucu kapasitesi 40 kişi ise 36 kişi normal oyuncu diğer kalan 4 kişilik boşluk adminler ve slotlar için. Sunucu 36 kişi olunca sunucuya girebilmek için admin ya da slot olman gerekiyor. Oynamak isteyen de para verip adminlik alabiliyor. Bu şekilde para kazanılabilir ama sunucudaki ortamı güzel tutmak çok önemli. Bizim sunucuda hile şüphesi olan oyunculardan TW alınır hile olduğu anlaşıldığı an banlanır. Sunucuda küfür ve argo yasak. Siyaset yasak. Herhangi bir tartışma olmaz. İnsanlar sadece oyun oynayıp güzel vakit geçirsinler diye uğraşılır. Kimi para için sunucu açar kimi de bizim yöneticimiz gibi güzel ortam oluşturup insan kazanmak için açar. Bu işten para kazanmak istiyorsan çok uğraşman lazım. Amacın sadece para kazanmak olursa pek bir şey kazanamazsın. Hatta hiçbir şey kazanamazsın.

Offline bir oyundaki hile yüzünden ban yemiştim bu tatz sunucudan( CS:GO ile ilgisi olmayan eski bir oyunun level hilesiydi)

CS:GO'da sürekli oynadığım bir sunucuda bana adminlik verildi. Sebebi sürekli aktif olmam ve oyuncular da dahil adminler tarafından sevilmem. Sunucudaki ortam güzel ve eğlenceli olduğu için bazı oyuncular slotluk ya da adminliği parayla satın alabiliyor. Sebebi sunucu kapasitesi 40 kişi ise 36 kişi normal oyuncu diğer kalan 4 kişilik boşluk adminler ve slotlar için. Sunucu 36 kişi olunca sunucuya girebilmek için admin ya da slot olman gerekiyor. Oynamak isteyen de para verip adminlik alabiliyor. Bu şekilde para kazanılabilir ama sunucudaki ortamı güzel tutmak çok önemli. Bizim sunucuda hile şüphesi olan oyunculardan TW alınır hile olduğu anlaşıldığı an banlanır. Sunucuda küfür ve argo yasak. Siyaset yasak. Her hangi bir tartışma olmaz. İnsanlar sadece oyun oynayıp güzel vakit geçirsinler diye uğraşılır. Kimi para için sunucu açar kimi de bizim yöneticimiz gibi güzel ortam oluşturup insan kazanmak için açar. Bu işten para kazanmak istiyorsan çok uğraşman lazım. Amacın sadece para kazanmak olursa pek birşey kazanamazsın. Hatta hiç birşey kazanamazsın.
Sunucunun ismi ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı