gokmensoner Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #1 CS 1.6 panelini bana biraktilar, yönetici sv ile pek ilgilenmiyor. Server'a da pluginler eklemek istiyorum ama panelden yüklenmiyor, sunucu sahibinin bilgisayarından yüklemek lazim sanki. Başka yükleme yöntemi var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2015
CS 1.6 panelini bana biraktilar, yönetici sv ile pek ilgilenmiyor. Server'a da pluginler eklemek istiyorum ama panelden yüklenmiyor, sunucu sahibinin bilgisayarından yüklemek lazim sanki. Başka yükleme yöntemi var mi?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Nisan 2015 #2 Server bilgileri sendeyse nasil sunucu sahibinin bilgisayarindan yüklenmesi lazim olabilir ki? Buyrun burdan yakin...
Server bilgileri sendeyse nasil sunucu sahibinin bilgisayarindan yüklenmesi lazim olabilir ki? Buyrun burdan yakin...
gokmensoner Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #3 iyide panel bilgisi bende gerisi yok panelden plugin yükleme yeri yok ki oyunyöneticisin de.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 12 Nisan 2015 #4 O zaman panel hosting hizmetini saglayan, hizmet veren firmayla görüsmelisiniz...