bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 CS 1.6 sesli sohbet var mıdır? Varsa nasıl kapatılır?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Haziran 2022 #2 bitSTEAM dedi: CS 1.6 sesli sohbet var mıdır? Varsa nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Var. K basılı tutunca konusabilirsin. Onun dışında duymak istemediklerini muteleyebilirsin.
bitSTEAM dedi: CS 1.6 sesli sohbet var mıdır? Varsa nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Var. K basılı tutunca konusabilirsin. Onun dışında duymak istemediklerini muteleyebilirsin.
bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #3 CorkedWine dedi: Var. K basılı tutunca konusabilirsin. Onun dışında duymak istemediklerini muteleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... K tuşuna basıldığında ses gitmesin istiyorum bunun ayarı varmı?
CorkedWine dedi: Var. K basılı tutunca konusabilirsin. Onun dışında duymak istemediklerini muteleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... K tuşuna basıldığında ses gitmesin istiyorum bunun ayarı varmı?
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #4 bitSTEAM dedi: K tuşuna basıldığında ses gitmesin istiyorum bunun ayarı varmı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan tuşu boşa çekebilirsiniz ya da değiştirebilirsiniz.
bitSTEAM dedi: K tuşuna basıldığında ses gitmesin istiyorum bunun ayarı varmı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan tuşu boşa çekebilirsiniz ya da değiştirebilirsiniz.