phanessa Centipat Kek günü Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. x86 dosyalarından falan sildim napacağım pc benim değil yardım
Çözüm Creof 2 Aralık 2024 phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 x86 dosyalarından falan sildim napacağım pc benim değil yardım Genişletmek için tıkla... Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet.
phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 x86 dosyalarından falan sildim napacağım pc benim değil yardım Genişletmek için tıkla... Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet.
Creof Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 134 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti ile herşeyi elde edebilirsin evlat. Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 x86 dosyalarından falan sildim napacağım pc benim değil yardım Genişletmek için tıkla... Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet. Artı 1 Eksi Çözüm
phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 x86 dosyalarından falan sildim napacağım pc benim değil yardım Genişletmek için tıkla... Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet.
sogukoralet Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 577 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 X86 dosyalarından falan sildim ne yapacağım PC benim değil yardım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun silinmiş zaten ne demek silinmemiş yahu. Artı 0 Eksi
phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 X86 dosyalarından falan sildim ne yapacağım PC benim değil yardım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun silinmiş zaten ne demek silinmemiş yahu.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 2 Aralık 2024 #4 phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 X86 dosyalarından falan sildim ne yapacağım PC benim değil yardım. Genişletmek için tıkla... Eğer masaüstünde simge hâlâ gözüküyorsa yenile yapınca geçecektir yüksek ihtimalle. Artı 0 Eksi
phanessa dedi: CS1.6 indirdim oyunu silemiyorum. Eki Görüntüle 2365232 X86 dosyalarından falan sildim ne yapacağım PC benim değil yardım. Genişletmek için tıkla... Eğer masaüstünde simge hâlâ gözüküyorsa yenile yapınca geçecektir yüksek ihtimalle.
KS KS phanessa Centipat Kek günü Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 Creof dedi: Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet. Genişletmek için tıkla... daha önce kaldırılmış olabilir dedi hocam Artı 0 Eksi
Creof dedi: Silinmiş bu zaten. Hala duruyor ise denetim masasından silmeyi deneyiniz, mehmet. Genişletmek için tıkla... daha önce kaldırılmış olabilir dedi hocam
Creof Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 134 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti ile herşeyi elde edebilirsin evlat. Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #6 phanessa dedi: daha önce kaldırılmış olabilir dedi hocam Genişletmek için tıkla... Denetim masasında var mı? Artı 0 Eksi
phanessa dedi: daha önce kaldırılmış olabilir dedi hocam Genişletmek için tıkla... Denetim masasında var mı?
KS KS phanessa Centipat Kek günü Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #7 var ve kaldırdım Creof dedi: Denetim masasında var mı? Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Şimdi nasıl çözüm olarak işaretleyebileceğime bakıyorum Artı 0 Eksi
var ve kaldırdım Creof dedi: Denetim masasında var mı? Genişletmek için tıkla... teşekkürler. Şimdi nasıl çözüm olarak işaretleyebileceğime bakıyorum