Ryk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 59 18 Mayıs 2020 #1 Oyunda cross ayarlarını değiştirmek isterken yanlışıkla görüntü ayarlarından OpenGL'yi değiştirdim, oyuna girdiğimde 800x600 çözünrlüğünde siyah ekran verip kapanıyor. Eski ayarlarına nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Oyunda cross ayarlarını değiştirmek isterken yanlışıkla görüntü ayarlarından OpenGL'yi değiştirdim, oyuna girdiğimde 800x600 çözünrlüğünde siyah ekran verip kapanıyor. Eski ayarlarına nasıl getirebilirim?
canberkozbs Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #2 Silip tekrar başka bi siteden cs 1.6 yı indirin Artı 0 Eksi
KS KS Ryk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 59 18 Mayıs 2020 #3 d canberkozbs dedi: Silip tekrar başka bi siteden cs 1.6 yı indirin Genişletmek için tıkla... denedim olmadı ayarlarını sıfırlayamıyormuyuz Artı 0 Eksi
d canberkozbs dedi: Silip tekrar başka bi siteden cs 1.6 yı indirin Genişletmek için tıkla... denedim olmadı ayarlarını sıfırlayamıyormuyuz
canberkozbs Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 Ryk dedi: d denedim olmadı ayarlarını sıfırlayamıyormuyuz Genişletmek için tıkla... Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir Artı 0 Eksi
Ryk dedi: d denedim olmadı ayarlarını sıfırlayamıyormuyuz Genişletmek için tıkla... Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir
KS KS Ryk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 59 18 Mayıs 2020 #5 canberkozbs dedi: Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir Genişletmek için tıkla... teşşekür ederim deniyeceğim canberkozbs dedi: Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir Genişletmek için tıkla... olmadı Son düzenleme: 18 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
canberkozbs dedi: Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir Genişletmek için tıkla... teşşekür ederim deniyeceğim canberkozbs dedi: Oyun dosyaları içinde config dosyası olması lazım yada belgelerde bul onu sil default ayarlara geri dönecektir Genişletmek için tıkla... olmadı
AnılYkt Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1 22 Mayıs 2020 #6 Bende aynı sorunu yaşıyorum. Silip tekrar yüklemeyi config'i değişmeyi denedim fakat düzelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ryk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 59 12 Haziran 2020 #7 AnılYkt dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum. Silip tekrar yüklemeyi config'i değişmeyi denedim fakat düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm Artı 0 Eksi
AnılYkt dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum. Silip tekrar yüklemeyi config'i değişmeyi denedim fakat düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm
MertCoo Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 210 24 Ağustos 2020 #8 Ryk dedi: Ben çözdüm Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın? Artı 0 Eksi
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #9 MertCoo dedi: Nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Sendeki korsan oldugun için ise yaramaz olabilir. Artı 0 Eksi
MertCoo dedi: Nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Sendeki korsan oldugun için ise yaramaz olabilir.