ZenN Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 373 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #1 CS1.6'da oyun hep 4:3 Blackbars şeklinde çalışıyor. Aynı sorun CS:GO'da yok sadece 1.6'da yaşıyorum. Araştırdım Steam'den bazı kodları girince yapabiliyormuşuz denedim fakat olmadı hiç bir türlü düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2019
CS1.6'da oyun hep 4:3 Blackbars şeklinde çalışıyor. Aynı sorun CS:GO'da yok sadece 1.6'da yaşıyorum. Araştırdım Steam'den bazı kodları girince yapabiliyormuşuz denedim fakat olmadı hiç bir türlü düzelmiyor.
Çözüm tristessehivernale 7 Mart 2019 Counter-Strike başlatma komutlarına şunları ekleyiniz; -nofbo -stretchaspect
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.064 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:58 #21 karanlıkadam dedi: Yazılan her şeyi denedim hala olmadı. Genişletmek için tıkla... Widescreen yapıp ekranına göre ideal çözünürlük belirle oyna. Artı 0 Eksi
karanlıkadam dedi: Yazılan her şeyi denedim hala olmadı. Genişletmek için tıkla... Widescreen yapıp ekranına göre ideal çözünürlük belirle oyna.