TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 CS 1.6 skeleton knife modeli kurdum beğenmedim. Başka bir tane bıçak kurunca eskisi kaldı kaç kere denedim.
CS 1.6 skeleton knife modeli kurdum beğenmedim. Başka bir tane bıçak kurunca eskisi kaldı kaç kere denedim.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.415 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 TahaCann dedi: CS 1.6 skeleton knife modeli kurdum beğenmedim. Başka bir tane bıçak kurunca eskisi kaldı kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Skeleton knife’ı dosya konumundan silersen olabilir, skinpack diye bir dosyaya attın değil mi? Oyun dosyaları ile değiştirmedin.
TahaCann dedi: CS 1.6 skeleton knife modeli kurdum beğenmedim. Başka bir tane bıçak kurunca eskisi kaldı kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Skeleton knife’ı dosya konumundan silersen olabilir, skinpack diye bir dosyaya attın değil mi? Oyun dosyaları ile değiştirmedin.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 normalbiradam456 dedi: Skeleton knife’ı dosya konumundan silersen olabilir, skinpack diye bir dosyaya attın değil mi? Oyun dosyaları ile değiştirmedin. Genişletmek için tıkla... yeni attığım knife da sıkıntı vrmış deiştirmiyormuş pardon
normalbiradam456 dedi: Skeleton knife’ı dosya konumundan silersen olabilir, skinpack diye bir dosyaya attın değil mi? Oyun dosyaları ile değiştirmedin. Genişletmek için tıkla... yeni attığım knife da sıkıntı vrmış deiştirmiyormuş pardon