Leather Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #1 CS 1.6 da silahı sol ele alıyorum fakat serverlere girince sağ ele geçiyor. Botlarla girdiğimde sol elde duruyor, sıkıntı olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?
CS 1.6 da silahı sol ele alıyorum fakat serverlere girince sağ ele geçiyor. Botlarla girdiğimde sol elde duruyor, sıkıntı olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin. Artı 0 Eksi
Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.143 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 Sunucu içerisindeyken yeniden Sol el'e ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Leather Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #4 liveforspeed dedi: Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin. Genişletmek için tıkla... Saol deneyeceğim fakat steamdan aldım.Bot yok dememiştim zaten liveforspeed dedi: Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin. Genişletmek için tıkla... Denendi sorun çözsülmedi. pedroz_1999 dedi: Sunucu içerisindeyken yeniden sol El'e ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bu çok uğraştırıyor. Yayıncılarda bu sorun olmamasına rağmenb bende neden olduğunu merak ediyorum. Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin. Genişletmek için tıkla... Saol deneyeceğim fakat steamdan aldım.Bot yok dememiştim zaten liveforspeed dedi: Config dosyasına sağ tıkla özelliklerden salt okunur seç. Bu arada normalde korsana destek yok. Steam'da bot var ama muhtemelen internetten indirdin. Genişletmek için tıkla... Denendi sorun çözsülmedi. pedroz_1999 dedi: Sunucu içerisindeyken yeniden sol El'e ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bu çok uğraştırıyor. Yayıncılarda bu sorun olmamasına rağmenb bende neden olduğunu merak ediyorum.