CS 1.6 Steam vs Korsan

EMRE BAYINDIR

Hectopat
Arkadaslar CS 1.6'yi Steam'de mi oynayarak mı daha fazla FPS görürüz yoksa normal siteden indirmeden mi?

Verecekleri FPS değeleri arasında bana göre bir fark olmaz gibi geliyor. Ama tabii ki korsan kullanmayın, kullandırtmayın. İndirimde 2 TL gibi bir fiyata satılan bir oyun kendisi.

Hocam millet o para ile saçma sapan skin sitelerine verip hesaplarını kaybediyorlar. Üstelik pahalı değil, çok iyi fiyatı. 0.5 litre su ve ekmek parası resmen.

arkadaşlar bu arada bende bi şey ekleyeyim korsanda oynadım bi ara

korsanda svden reklam yiyorsun,sadece resmi sürüm isteyen iyi svlere giremiyorsun
ayrıca korsanda fps 100 e sabitli oluyor bende ne yapsam da olmuyor
resmi versiyonda 240fps alıyorum
resmi versiyonda ekstradan "hd modeller" de ekli ve konsolda fps_override gibi fps artıracak kodlar da mevcut sırf hd modeller için bile 2tl verilir cidden tartışılacak konu değil
ayrıca tab basınca korsan versiyonda aşırı basit ve az info veren ekran geliyor
resmi versiyonda oyunda tab basarsanız kendi arkadaşlarınızın canını ve parasını da herzaman görebiliyorsunuz

bu arada resmi versiyon kullananlarda tab basınca profil resmi ortaya çıkar fakat korsan alanlarda profil resmi yoktur ve profil resmi olan steam oyuncularını da ayırt edemezler çünkü hiçbir profil resmi gözükmez onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…