B Blancaa Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor.
SirMrPolarBear Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hi-Level Nvidia 1660Ti AMD Ryzen 5500 XPG D35 8+8 3200 Mhz 16CL Ram Msi MAG A600N 600 Watt 80+ Psu Gigabyte B450 M H Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.398 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Nisan 2025 #3 Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sanırım.
Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sanırım.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arama yerine CS değil Counter-Strike olarak yaz çıkar büyük ihtimalle.
Blancaa dedi: CS 1.6 almak istiyorum ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Arama yerine CS değil Counter-Strike olarak yaz çıkar büyük ihtimalle.
B Blancaa Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #5 Condition Zero diyor aynı paketteler galiba.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #6 Blancaa dedi: Condition Zero diyor aynı paketteler galiba. Genişletmek için tıkla... Evet.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.839 Çözümler 4 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #7 Blancaa dedi: Condition Zero diyor aynı paketteler galiba. Genişletmek için tıkla... Evet Condition Zero ve klasik Counter-Strike 1.6 aynı pakette veriliyor.
Blancaa dedi: Condition Zero diyor aynı paketteler galiba. Genişletmek için tıkla... Evet Condition Zero ve klasik Counter-Strike 1.6 aynı pakette veriliyor.