CS 1.6 Steam'den nasıl alınır?

blacklean

Decapat
Daha fazla  
Steam'de CS 1.6 satın almak istiyorum fakat Zero ve Source çıkıyor.
CS comple Edition'da sadece Zero ve Source gözüküyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

CS 1.6 ayrı olarak alınamaz. Attığınız paketin içinde dahili olarak gönderilir.

CS 1.6 Steam'den almanı tavsiye etmem zaten Türkçe dil seçeneği yok serverlarda Türk bulmak çok zor.

CS 1.6 Steam'den almanı tavsiye etmem zaten Türkçe dil seçeneği yok serverlarda Türk bulmak çok zor.

Kütüphanede durması için alınabilir evet bazı herkesin indirdiği popüler siteler var onlarda daha rahat oynar ama kütüphanede durması için Source ile birlikte alınabilir.

Kütüphanede durması için alınabilir evet bazı herkesin indirdiği popüler siteler var onlarda daha rahat oynar ama kütüphanede durması için Source ile birlikte alınabilir.

Counter-Strike diye geçiyor Steam'de bir bak istersen

dostum türk serverları çok fazla var elinle ekleyebiliyorsun favorilere illa olması şart değil

Counter-Strike diye geçiyor Steam'de bir bak istersen
aldım hocam cevap için teşşekürler

çakma sitelerden yerine steamdenn çok ucuza aldım
ayrıca steamden oynamak benim için daha iyi olur

CS 1.6 ayrı olarak alınamaz. Attığınız paketin içinde dahili olarak gönderilir.
teşşekürler hocam aldım

Hocam iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…