Çözüldü CS 1.6 strafe komutu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DoktorWho

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilenler bilir CS 1.6'da +strafe diye bir komut vardır surf oynarken çok yapılır ama nedense son 5 aydır çalışmıyor benlik mi bir sıkıntı var tam anlayamadım ama aranızda bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim.

Bu arada örnek vereyim komutu ben mouse4de atamıştım basılı tuttuğumda haraket etmesi gerekirken (haraketten kastım dönmek) haraket etmiyor karakter duruyor.

Strafe atmak için A ve D tuşlarına basılmıyor mu?

Senin dediğin şey bunny oluyor, strafe bam başka bir şey. Genelde strafe komutunu kullananlara hile falan da deniyor, strafe komutu ile beraber dönerek zıplıyorsun ve her zıplamanda hızın ikiye katlanıyor ve çok hızlanıyorsun, tabii bunları +strafe komutu ile yapmalısın çünkü +strafe komutu sana hem W hem a hem de D tuşlarına basmanı sağlıyor ve bunu normal olarak yapman imkansız.

Configimde bir kod yüzünden +strafe komutu kaçılmıyormuş sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…