CS 1.6 sunucu açma

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba konuda belirttiğim gibi CS 1.6'da bir sunucu açmak istiyorum ve deatmach modlu olacak ama bunu nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hazır satan firmalardan kiralayabilirsin oyunyöneticisi csdurağı gibi. Kendin kurmak istiyorsan CSDM plugini'ne ihtiyacın olacak. İnternette var ama çoğu DLL'li pluginler. DLL'siz plugin istiyorsan arşivimde olması lazımdı bulup atabilirim.

Hazır satan firmalardan kiralayabilirsin oyunyöneticisi csdurağı gibi. Kendin kurmak istiyorsan CSDM plugini'ne ihtiyacın olacak. İnternette var ama çoğu DLL'li pluginler. DLL'siz plugin istiyorsan arşivimde olması lazımdı bulup atabilirim.
Hocam bu CSDM plugini nedir? Ve bunun için herhangi bir cihaza ihtiyaç var mı?

Hocam bu CSDM plugini nedir? Ve bunun için herhangi bir cihaza ihtiyaç var mı?

Server açacaksanız ve herkesin girmesini istiyorsanız VDS kullanmanız lazım. CSDM plugini CS 1.6'da Deathmatch'ı yapan plugin. Hazır sunuculardan kiralarsanız mod zaten yüklü olarak gelir. Kendiniz yüklemek isterseniz internette anlatılışları var. Boş bir vaktimde bende anlatabilirim müsait olunca.

Arkadaşlar merhaba konuda belirttiğim gibi CS 1.6'da bir sunucu açmak istiyorum ve deatmach modlu olacak ama bunu nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
40-50 liraya hazır sunucu satın alabilirsiniz.

1731674079587.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı