CS 1.6 sunucusundan sisteme virüs bulaşır mı?

Şahin1

Hectopat
Makaleler
1
Ben evde degilken abim random bir CS 1.6 sunucusunun wargods adında anti cheatini indirmiş ardından kurmuş ve kullanmış neyse ben bunu gördükten sonra setup dosyasını falan VirusTotal'e attım sonuçlarını aşağıya bırakırım sonrasında Malwarebytes ile PC'yi tarattım ve temiz olduğu gözüküyor sizce virus vs. bulaşmış mıdır veya başka bir şey yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
Açıklamayı okuduğum da sıkıntılı bir şey olduğunu anlamıştım. Bilgisayarı tarattığınız halde temiz çıkıyorsa kanmayın temiz olduğuna. Şifrelerinizi falan değiştirin. Daha sonra da format atabiliyorsanız format atın.

Wg taratma CS'de bayağıdır var. Önceden tw kontrol vardı. Şimdi wg'ye geçmişler. Güvenilir diye biliyorum. Ancak programı tam anlamında bilmediğim için %100 güvenilir diyemiyorum.

Wargods hiçbir şekilde güvenilir değildir. Her hafta hash değeri değişiyor. Dosya bütünlüğü bozuluyor ve güvensiz bir hal alıyor. Kullanmayın bunun gibi saçma sapan uygulamaları. Ban yeyin sunucundan başka sunucumu yok

Wg taratma CS'de bayağıdır var. Önceden TW kontrol vardı. Şimdi Wg'ye geçmişler. Güvenilir diye biliyorum. Ancak programı tam anlamında bilmediğim için %100 güvenilir diyemiyorum.

Yani herhangi bir islem yapmama gerek var mı şu an format en temiz yolu ama internet hızım yavas o yüzden her şeyi en bastan indirmeye ugrasmak istemiyorum suanlık.

Yani herhangi bir islem yapmama gerek var mı şu an format en temiz yolu ama internet hızım yavas o yüzden her şeyi en bastan indirmeye ugrasmak istemiyorum suanlık.

Yani şifrelerinizi değiştirseniz en basitinden bir de modem resetlerseniz daha iyi olur gibi şimdilik.

Bir kişi indirip oyuna girdiğinde 20-30 FPS düştüğünü görmüş. Formatla anca kurtulmuş. İşte programıın virüs olup olmadığına dair güçlü bilgilerim olsa net konuşurum. Lakin şu an çok net konuşamıyorum. Nette yazanlara göre format güzel olabilir.

Hocam şu an PC'yi yeniden açtım ve benim indirmediğim dosyalar masaüstümde bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…